Naslovna

Tvrtka PSV-engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa sjedištem u Puli i od tada je prisutna na hrvatskom tržištu.
 
Od 2009. imamo Suglasnost - Licencu za obavljanje djelatnosti građenja za skupinu I.
 
 
 
 
 
Osnovne djelatnosti tvrtke su:
  • projektiranje,
  • izvođenje i
  • nadzor
nad gradnjom sustava za klimatizaciju, ventilaciju i rashladnu tehniku.
 
Naše djelatnosti su kanalizirane u dva smjera:
  1. yachting program i
  2. program u graditeljstvu.
 
Obzirom na naše dugogodišnje iskustvo, usavršavanje i rad na termotehničkim sustavima, jamstvo je kvalitete najzahtjevnijih projekata.
 
Na našoj web stranici možete pročitati ponešto o nama, proučiti naše djelatnosti i pregledati naše referentne projekte.
Također, možete vidjeti gdje se nalazimo i možete nas slobodno kontaktirati, sa idejom ili pitanjem....
U kolovozu 2017. poduzeću PSV-engineering d.o.o. odobren je za sufinanciranje projekt "Diversifikacijom poslovnog procesa do povećanja konkurentnosti" u sklopu otvorenog poziva E-impuls, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt ukupne vrijednosti 86.062,50 kn provodi se od 01.09.-01.01.2018., a sufinancira se intenzitetom od 63,90%, odnosno 44.000 kn iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Projekt ima za cilj povećanje konkurentnosti povećanjem kapaciteta poslovne jedinice putem nabave informatičke opreme; predviđa povećanje prihoda, dodatno zapošljavanje te zadržavanje postojećeg radnog mjesta. Više informacija o projektu na: info@psv.hr.
 
 

Dana 06.12.2019. godine poduzeću PSV engineering d.o.o. odobren je za sufinanciranje projekt “POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA PSV-ENGINEERING d.o.o.” u sklopu otvorenog poziva “POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-a KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT) - 2”, Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt ukupne vrijednosti 263.187,50kn provodi se u razdoblju od 9 mjeseci, a sufinancira se intenzitetom od 60% od prihvatljivih troškova (126.330,00kn) iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Projekt ima za cilj poboljšani rast mikro poduzetnika PSV-engineering d.o.o. na domaćem tržištu, povećanjem konkurentnosti nabavom informatičko-komunikacijske opreme. Više informacija o projektu na: psv@psv.hr

Program u graditeljstvu

Program gradevinarstva, PSV-engineering d.o.o., Pula
U programu graditeljstva tvrtka se bavi upravljenjem projekata i izvođenjem strojarskih radova.

Yachting program

Yachting, PSV-engineering d.o.o., Pula

Djelatnost se 2000. godine proširuje na yachting program i objedinjuju se svi elementi za kvalitetno realiziranje projekta.